Johnny's in town

Monday, February 18, 2008

An answer

Answers to the test you did previously.

1. Which nickname i hate most?
Ans : cam cam

2. Which kinda food i love best?
Ans : flour-y kinda things

3. Who's my best friend
Ans : Jasmine

4. What do i hate most?
Ans : lizards

5. What language of songs do i listen to more?
Ans : english

6. I feel very loved when you do what?
Ans : put your hands on my face

7. Whats my favourite drink?
Ans : pokka green tea

8. I hate it most when?
Ans : you accuse me

9. When is my birthday?
Ans : 22nd sept

10. Last but not least, do i love XXX?
Ans : yes




Here's all your answers to those questions.
:)


BYYYYEEEEEEEEEEEEE




P/s, i'm so gonna hate night lessons.

ZZZZZZ

1 Comments:

At 12:41 PM , Anonymous Anonymous said...

update more! :)

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home