An answer
Answers to the test you did previously.
1. Which nickname i hate most?
Ans : cam cam
2. Which kinda food i love best?
Ans : flour-y kinda things
3. Who's my best friend
Ans : Jasmine
4. What do i hate most?
Ans : lizards
5. What language of songs do i listen to more?
Ans : english
6. I feel very loved when you do what?
Ans : put your hands on my face
7. Whats my favourite drink?
Ans : pokka green tea
8. I hate it most when?
Ans : you accuse me
9. When is my birthday?
Ans : 22nd sept
10. Last but not least, do i love XXX?
Ans : yes
Here's all your answers to those questions.
:)
BYYYYEEEEEEEEEEEEE
P/s, i'm so gonna hate night lessons.
ZZZZZZ
1 Comments:
update more! :)
Post a Comment
Subscribe to Post Comments [Atom]
<< Home